Tell the world that I am home

Tjeeena!
Hemma från götet :D Måste börja med att säga att jag har haft så OTROLIGT KUL!
Delade rum med linn och jossan :D
Stuvsta spelade jätte bra men tyvär så hade vi faktiskt otur.. när de va typ en minut kvar så släppte vi tyvär nästan alltid in ett mål :/
Speciellt jobbigt va de att släppa in ett mål sista minuten mot BP.. eftersom att dom va inte alls trevliga..
Dom sa hora, cp unge, jävla fitta och sånt till dom i vårt lag när dom knappt gjorde nånting.. och på plan så får man nt bete sig så.. man kan bli avstängd..
Vi hade mött dom helgen innan och förlorat ¨så nu va vi alla riktigt taggade! De började jätte bra! amanda gör ett jätte snyggt mål och även jag gör ett mål i första halvlek.. de står nu 2-0 till oss... Till nästa halvlek så börjar vi ist släppa in mål.. de första målet som dom gjorde var faktiskt inte inne.. den studsa i ribban och ner men kom aldrig över linjen oc hela bollen måste va inne för att det ska räknas som ett mål.. men tyvär så stod dommarn för långt bort och såg inte att bollen faktiskt aldrig va inne..
Dom börjar göra fler mål och matchen slutar 2-3 till dom :/ jag va så enormt arg då!
Och även  BP:s tränare sa att de va en konstig match eftersom att stuvsta va de bättre laget..
Aja..
de gick inte så bra men vi hade enormt kul!
Tack alla för en jätte kul helg!

Älskar denna bild! tror att det är efter att amanda gjorde mål! :D alla är så himla glada och guuud va jag älskar bilden :D